firdees

dulu Firdee.Net

Jom tonton rancangan kegemaran anda di tonton.com.my

Sekarang ni banyak rancangan tv yang best kita tak dapat nak tengok on time sebab desakan kerja yang melambak. Jadi dengan adanya laman seperti tonton.com.my ni amat memudahkan kita yang kononnya takde masa nak dok depan tv (huhu =P) selalu ni untuk menonton kembali rancangan-rancangan feveret yang kita dah tertinggal.

Macam saya memang tak pernah ada peluang nak tonton cerita Epilog Syurga Cinta di TV3 tu so dengan adanya tonton.com.my ni dapat lah saya tengok cerita ni dari episod satu. Buat masa ni laman tonton.com.my ni masih dalam peringkat beta jadi banyak lagi cerita yang mungkin masih dalam proses upload ke dalam server mereka ni. Jadi, sabar-sabar lah ye kalau rancangan yang anda nak tengok tu masih dalam mode “coming soon”.

Kepada sesiapa yang nak tonton moh le register supaya boleh le anda semua explore apa yang menarik di laman tonton.com.my ni. Huhu ^^

6 responses to “Jom tonton rancangan kegemaran anda di tonton.com.my

  1. hafidz August 26, 2010 at 10:31 pm

    Klakar melihat iklan tonton kat tv3.Klakar melihat kuda tersebut tuh dancing, huhu😆

  2. firdee August 26, 2010 at 11:26 pm

    hafidz> tu la…sian kuda tu kena dera…hee =P

  3. WaWa August 30, 2010 at 3:46 pm

    tak syok sangatlah tonton dengan connection lembap. kalau connection dah improve menjadi super laju, baru smooth kot.

  4. mohdisa August 30, 2010 at 7:28 pm

    best memang best kalau internet kat malaysia ni superb…tp cam taik…haha

  5. Firdee September 4, 2010 at 8:56 pm

    mohdisa> haha…setuju2…tapi, ok la nak tgk cite yg dah terlepas…huhu =D

  6. nur asymah binti asan March 5, 2014 at 3:16 am

    Harap harap dapat tonton cerita kgemaran dengan tenang.terbaekkk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: