firdees

dulu Firdee.Net

Sejam di Wad Psikiatri


Sekadar gambar hiasan ^^

Minggu ni pelbagai jenis wad saya masuk. bukan masuk sebab sakit tapi sebab buat kerja pasang komputer di setiap wad. Dalam banyak-banyak wad, Kenanga 9 lah satu-satunya wad yang paling “menarik”. Wad ini sentiasa berkunci dan kalau sesiapa nak masuk kena tekan butang loceng di luar wad.

Masuk aje di wad ini kami disambut oleh seorang brader beruniform hijau (seragam pesakit :p). Brader ni sentiasa skiping london aje. Masa tengah pasang PC brader ni asyik mintak buku manual PC aje. Katanya manual is very important. Dia cakap dia tak gila tapi orang lain dalam wad tu aje yang gila. Dia cakap dia budak IKM ambil jurusan elektrik. Sebab tu asyik skiping london aje.

Sejam di wad ni pelbagai perasaan ada. Seram, lucu, simpati semua ada. Terasa bersyukur kerna masih diberi akal yang waras untuk berfikir mana baik mana buruk.

12 responses to “Sejam di Wad Psikiatri

  1. enol January 9, 2010 at 2:14 am

    skiping london?ape tu bro?

  2. firdee January 9, 2010 at 8:55 am

    @enol, speaking london le…:hihi:kan dalam cite bujang lapok si jeton cakap skiping london bila mak dia speaking ngan dia :hehe:

  3. lilacfla January 9, 2010 at 9:06 am

    :hihi:macam best ja. skipping london agi

  4. firdee January 9, 2010 at 9:09 am

    @lilacfla, seriusli saya terkejut mula2…saya sendiri pon x pandai skiping london ni :hihi:

  5. firdee January 10, 2010 at 1:44 pm

    @sharinginfoz, mmg pelbagai… :wadoo:

  6. izza January 12, 2010 at 7:35 am

    hospital temerloh kew?

  7. firdee January 12, 2010 at 6:37 pm

    @izza, ye…di hospital temerloh

  8. sachikuga January 13, 2010 at 12:47 am

    sian mamat tu..macam tak gile je die

  9. firdee January 13, 2010 at 9:36 am

    @sachikuga, dia x gila kot…cuma mental problem je sket

  10. sachikuga January 13, 2010 at 8:31 pm

    @firdee, kalau mcm tu bukan same mcm gile ke?adeh konpius pulak..kang den pulak yg mental..hal

  11. firdee January 13, 2010 at 11:02 pm

    @sachikuga, huhuhu…same la tu sebenarnyee :hihi:

  12. firdee January 15, 2010 at 10:50 pm

    @Mus, setiap wad dapat 2-3 buah pc…tu la pasal…huhuhu :hihi:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: