firdees

dulu Firdee.Net

Meiko "Reasons To Love You"

Pernah dengar nama MEIKO? Saya pun sebelum ini tak pernah dengar namanya tetapi lepas masuk ke blog Acai dia ada selitkan lagu nyanyian Meiko ini di dalam entri Majlis Pertunangan Liya & Farid. Start dari situ saya mula kenal si Meiko ni. Mulanya ingatkan dia ni minah Jepun rupa-rupanya bukan. Huhuhu ^^. Jom layan video lagu yang best ni ^^. Lagu dan lirik yang simple tetapi best didengar.

Ps: Nak dengar lagu Meiko ni lagi? Jom usha laman web dia ^^.

2 responses to “Meiko "Reasons To Love You"

  1. acai June 16, 2009 at 9:16 am

    Slm bro, Waaa, suka ko suka lagu ni gak..ingat aku sorang je yang suka,hehe..mula2 dulu ingat diapun jepun..:) tapi bila tengok MTV kat astro tu baru tau..muzik dia unik…-= acai´s last blog ..Outing ke Bukit Lalang, Semenyih =-.

  2. firdee June 16, 2009 at 11:45 am

    @acai, mula2 dengar mcm x best je…xde la layan sangat…tapi masa outstation mggu lepas layan lagu2 yg saya dah burn…bila dah dua tiga kali dengar layan gak lagu ni…bila faham lirik dia lagi layan…huhuhu ^^.-= firdee´s last blog ..Awan Mendung =-.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: