firdees

dulu Firdee.Net

(Nasyid) Al-Munawwarah – Pelajar Mulia Negara Maju

Mula-mula dengar lagu ni time Pak Nil (Aznil Haji Nawawi)  bertugas di Era. Tiap kali sebelum masuk waktu Zuhur acap kali akan Pak Nil mainkan lagu ini. Tak sangka mereka ini budak sekolah lagi tapi dah ada video klip sendiri. Mereka dari SMK Tun Aminah Batu Pahat. Mantop! =]

11 responses to “(Nasyid) Al-Munawwarah – Pelajar Mulia Negara Maju

  1. firdee February 26, 2009 at 9:57 am

    @alone, tu la pasal…dak sekolah pon dah buat video klip…

  2. SyaHMie March 15, 2009 at 11:47 pm

    MasyaAllah!!bestnyer….Tahniah 2 u All sme!!!!

  3. Firdee March 15, 2009 at 11:50 pm

    @SyaHMie, bekas pelajar sekolah tu ke?…

  4. SyaHMie March 15, 2009 at 11:52 pm

    Kalo x clap,lgu ni bru dgr td kt rdio…TRG n THR fm…FUH!!

  5. firdee March 15, 2009 at 11:53 pm

    @SyaHMie, owh…sori ye…salah =)

  6. SyaHMie March 15, 2009 at 11:56 pm

    @firdee, Ow…cam2…sme r(jtuh chenta ngn lgu jer)..da lme da dgr,but x tw tjuk pe…hehehe…taun lpas bru jmpe>..

  7. nuraini munawar April 3, 2009 at 1:56 pm

    assalamualaikum..urm alhamdulillah,at least ada gak org yg interested kgn usaha kami slama nih..thanx ya..

  8. nuraini munawar April 3, 2009 at 2:27 pm

    salam,syahmie mmg la bkn student skolah kami..sbb skolah kami ni sek prmpuan..nak join boleh jgk..'P

  9. firdee April 4, 2009 at 11:13 pm

    @nuraini munawar, owh…huhuhu…tak tau sebenarnya =)

  10. firdee April 4, 2009 at 11:13 pm

    @nuraini munawar, waalaikumsalaam…mmg grup ini terbaekk…tahniah!!! =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: